Welkom bij ikwileenstarters­hypotheek.nl Weert - Nederweert

Er is meer mogelijk dan je denkt

De deuren moeten open voor starters. Maar dat er nu echt één specialist is die zich focust op mensen die op zoek zijn naar hun eerste koopwoning. Nou nee! Die was er niet in Weert - Nederweert.

Starters hebben enorme potentie. Een grote groep mensen die écht behoefte heeft aan specialistisch advies en persoonlijke begeleiding bij het kopen van hun eerste huis.

Het idee tot specialisatie ontstond omdat starters het lastig hebben door stijgende woningprijzen en aangescherpte leennormen. Bij ikwileenstartershypotheek.nl bieden wij echter koopstimulerende regelingen aan zoals de starterslening, de verruimde schenkingsvrijstelling en garant staan / meetekenen door (groot)ouders. Dat doen we gegarandeerd voor het laagste tarief in de gehele regio. Alles om voor jou het kopen van een huis makkelijk en interessant te maken.

Met onze specialisatie en onbetaalbare kennis, kunde en ervaring hopen we letterlijk samen met jou over de drempel te stappen. Met de sleutel van je eerste eigen huis in de hand.

Maak een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur op onze vestiging, telefonisch of via beeldbellen

Vanaf € 2.150,- all-in regelen we alles voor je!

Icoon_1-1

Persoonlijk hypotheekadvies

Je eerste huis kopen is spannend. Er komt namelijk veel op je af. Je hebt een heleboel vragen en wilt duidelijke antwoorden.


Icoon_5

Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
 

Wij opereren onafhankelijk en zijn niet gebonden aan bepaalde banken. Dat kan aantrekkelijke financiële voordelen voor jou opleveren.

 

Icoon_3

Specialist koopstimulerende regelingen
 

In het persoonlijk en gratis kennismakingsgesprek bekijken we samen met jou of er koopstimulerende regelingen zijn die jouw kansen op de woningmarkt vergroten.

 

Icoon_2-1

Samenwerking

Je kunt gebruik maken van de diensten van een door ons op prijs en kwaliteit geselecteerde aankoopmakelaar, taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur en notaris. 

Wij helpen ook bij....
prijs kaart

Besparen op mijn hypotheek? 

huis percentage

Mijn volgende woning kopen

Onze
App!

Met onze eigen app deel je gemakkelijk en snel documenten met je hypotheekadviseur.

apple-appstore-button google-play-store-button
iphone-x-IWESH