Hypotheekadvies Roermond

Hypotheekadvies in Roermond, speciaal voor starters.

Eerste huis kopen

Ben jij van plan om binnenkort je eerste huis of appartement te kopen in Roermond, Maasniel, Herten of Swalmen?

Voordat je een eerste huis gaat kopen is het belangrijk om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Deze mogelijkheden zijn afhankelijk van jouw situatie. Koop je alleen of samen met je partner? Breng je eigen geld in of ontvang je een schenking? Wil je gebruik maken van een starterslening? Vraag daarom altijd eerst een vrijblijvend hypotheekgesprek aan, zodat we samen naar je mogelijkheden kunnen kijken en jouw verantwoorde hypotheek kunnen berekenen.

Na het hypotheekgesprek weet jij precies wat je financiële mogelijkheden. Jij kunt je gaan oriënteren op de woningmarkt en woningen in een bepaalde prijsklasse gaan bezichtigen. Zorg wel dat je vooraf duidelijk je woonwensen in kaart brengt en rekening houdt met je maximale hypotheek.

Starter in Roermond?

De deuren moeten open voor starters. Maar dat er nu echt één specialist is die zich focust op mensen die op zoek zijn naar hun eerste koopwoning. Nou nee! Die was er niet in Roermond.

Hypotheek in Roermond berekenen

Precies weten waar je aan toe bent? Dan nodigen we je van harte uit om een afspraak te maken met onze hypotheekadviseur in Roermond. Elke situatie is anders dus om nauwkeurig te kunnen adviseren, leren we je graag beter kennen in een persoonlijk gesprek. Kennismaking is geheel vrijblijvend en gratis. Klikt het? Dan gaan we voor je aan de slag en zorgen we dat jij binnenkort de sleutel van jouw droomhuis in handen krijgt.

Hypotheekadvies Roermond

Specialist in startershypotheken

Starters hebben enorme potentie. Een grote groep mensen die écht behoefte heeft aan specialistisch advies en persoonlijke begeleiding bij het kopen van hun eerste huis.

Het idee tot specialisatie ontstond omdat starters het lastig hebben door de gestegen woningprijzen en strenge leennormen.

Bij ikwileenstartershypotheek.nl bieden wij koopstimulerende regelingen aan zoals de starterslening, de schenkingsvrijstelling en het garant staan / meetekenen door (groot)ouders. Alles om voor jou het kopen van een huis makkelijk en interessant te maken.

Met onze specialisatie en onbetaalbare kennis, kunde en ervaring hopen we letterlijk samen met jou over de drempel te stappen. Met de sleutel van je eerste eigen huis in de hand.

Het kantoor is gelegen aan de Willem II Singel 35, op een steenworp afstand van het Stationsplein. In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Ik wil starten!

Zet vandaag de eerste stap naar je droomhuis. Wij staan voor je klaar.

Maximale hypotheek berekening

Hoogste slagingskans (90%)

Gratis adviesgesprek

Hypotheekadvies Roermond