Starterslening Midden-Groningen

Alle informatie over de starterslening in Midden-Groningen

Kiezen voor een starterslening in Midden-Groningen

Als starter op de huidige woningmarkt kan het nog wel eens een uitdaging zijn met het vinden van de juiste woning en bijbehorende financiering. Gelukkig, weet Ikwileenstartershypotheek daar wel raad mee en zijn wij de juiste ondersteuning op het gebied van hypotheekadvies.

Als je overweegt om een woning te kopen in Midden-Groningen, dan kun je in aanmerking komen voor een starterslening. De starterslening is een samenwerking tussen de Gemeente Midden-Groningen en het SVn. Samen maken zij het met de starterslening mogelijk om de aankoop, het verbeteren of verduurzamen van woningen in Nederland aantrekkelijker te maken voor starters.

 

Starterslening om een eerste woning te kopen in Midden-Groningen

De starterslening is in het leven geroepen om de financiering van een eerste woning makkelijker te maken in deze moeilijke markt. Maar hoe werkt een starterslening? De starterslening Midden-Groningen overbrugt het verschil tussen de aankoopsom van je eerste woning en het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen.

De starterslening vult dus het gat tussen de maximale hypotheek en het nodige bedrag om je eerste woning te kopen. Met de starterslening is er dus meer mogelijk dan je denkt en kun je de financiering van je droomwoning toch verwezenlijken.

Zoals de naam al aangeeft, is de starterslening een lening. Dit klinkt voor velen misschien spannend, maar de starterslening Midden-Groningen kent veel (financiële) voordelen. Zo hoef je de eerste drie jaar geen aflossing of rente te betalen. Na die eerste drie jaar wordt er pas gekeken of je financieel klaar bent om te starten met aflossen. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan kun je geheel boetevrij op een later moment starten met het aflossen. Dat is een win-win situatie, toch?

ikwileenstartershypotheek.nl

  • Persoonlijk hypotheekadvies
  • Een onafhankelijke hypotheekadviseur
  • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
  • Een samenwerking tussen jou en ons
  • Een gratis en vrijblijvende kennismaking op ons kantoor
  • Optioneel: ondersteuning op het gebied van aankoopbegeleiding, een taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur of notaris.
Starterslening Midden-Groningen

Voorwaarden van een starterslening in Midden-Groningen

Overweeg je om een starterslening in Midden-Groningen aan te vragen? Zorg dan dat je goed op de hoogte bent van de voorwaarden die van toepassing zijn op een starterslening. Neem contact met ons op, dan leggen we je graag uit wat de voorwaarden voor een starterslening in Midden-Groningen zijn.

 

Starterslening in Midden-Groningen berekenen

Ben je enthousiast geworden over de starterslening? Dan plannen we graag een persoonlijk gesprek in om de mogelijkheden met je door te spreken. Tijdens een eerste kennismaking gaan we dieper in op al jouw wensen en behoeften, waarna we ook de starterslening met je bespreken.

Mocht je alvast nieuwsgierig zijn naar jouw maximale hypotheek en deze alvast willen berekenen? Vraag dan alvast een maximale hypotheek berekening aan. Mocht het komen tot een eerste vrijblijvende kennismaking, dan gaan we hier verder op in en kunnen we je definitieve hypotheekbedrag tot het laatste cijfer achter de komma uitrekenen.

We hopen je snel te kunnen helpen met het kopen van je eerste woning in Midden-Groningen!

Ik wil starten!

Zet vandaag de eerste stap naar je droomhuis. Wij staan voor je klaar.

Maximale hypotheek berekening

Hoogste slagingskans (9/10!)

Gratis adviesgesprek

Starterslening Midden-Groningen