Financieel adviseur Veghel

Ikwileenstartershypotheek logo doorzichtig 2

Er is meer mogelijk dan je denkt

Wist je dat je als starter juist wel veel kans hebt op de woningmarkt? Wij helpen zodat je juist wél je eerste woning kunt kopen.

Waarom?

  • Bij ons krijg je 10% meer hypotheek
  • Hoogste slagingskans (9/10!)
  • Ideaal voor starters en huurders
  • Gratis adviesgesprek

10% meer hypotheek? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

financieel adviseur veghel

Financieel advies voor starters

Ikwileenstartershypotheek.nl is een financieel adviseur in Veghel die gespecialiseerd is in starters op de woningmarkt. Wij helpen je bij elke stap met het invullen van het juiste papierwerk, onderhandelen over tarieven met kredietverstrekkers, uitzoeken welk type lening het meest geschikt is voor jouw situatie, en meer!

Met onze jarenlange ervaring in de financiële sector hebben onze financieel adviseurs alle expertise en kennis in huis om jou door dit "spannende" proces te loodsen. Naast het aanvragen van je startershypotheek ondersteunen we ook in andere onderdelen die relevant zijn bij het aankopen van je eerste droomhuis. Denk aan bijvoorbeeld woningverzekeringen en het kiezen van een goede notaris. Wij ondersteunen je van begin tot eind.

financieel adviseur veghel

Gratis kennismakings gesprek voor financieel advies

Kun je niet genoeg hypotheek krijgen via diverse online tools? Raak niet in paniek. Want in de werkelijkheid zien we vaak dat starters uiteindelijk minstens 10% meer kan lenen. Dat percentage kan bij veel gevallen ontzetten beslissend zijn in het aankopen van de eerste woning. Daar voor zullen we wel eerste samen rond te tafel moeten gaan zitten. Dat kan tijdens een gratis kennismakingsgesprek die je eenvoudig via onze website (boven aan deze pagina) kunt aanvragen.

Wat kun je verwachten qua financieel advies?

Wij weten dat er voor jou meer mogelijk is. Onze slogan is dan ook 'Er is meer mogelijk dan je denkt'! We gaan voor je controleren of je gebruik kunt maken van de starterslening in Veghel (koopstimulerende regeling). En we gaan je vragen en eventueel onderzoeken of je ouders je financieel kunnen ondersteunen in het aankopen van je eerste huis. Daarnaast hebben we nog een aantal vragen die we nodig hebben om je te kunnen voorzien van een financieel advies voor je startershypotheek.

Bent je klaar om die eerste stap te zetten naar het kopen van je droomhuis? Neem vandaag nog contact op met Ikwileenstartershypotheek.nl en laat onze financiële adviseurs je helpen bij elke stap! Wij helpen je graag en horen graag snel van jou!

Reacties van onze klanten

Reviews en ervaringen

Duidelijk en snel. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Communicatie is goed geregeld. Zonder de hulp van ikwileenstartershypotheek was dit mij allemaal niet gelukt. Je wordt in alles stap voor stap meegenomen, is het niet duidelijk kun je altijd terecht voor vragen.

- Karina

In deze moeilijke tijd van de woningmarkt hebben wij met begeleiding van Anne, binnen 2 maanden onze eerste woning gekocht. Wij vonden het super fijn om met jullie samen te werken.  Ze zijn altijd bereikbaar, er wordt alle tijd voor je genomen en de juiste adviezen gegeven. Wij voelden ons helemaal thuis en adviseren het ook iedereen aan! Bedankt alle medewerkers van ikwileenstartershypotheek.

- Ayse & Ahmet

Ikwileenstartershypotheek.nl Uden-Veghel

Loopkantstraat 25
5405 AC UDEN

Bel:
0413 395 240

Stuur een e-mail naar:
uden@ikwileenstartershypotheek.nl

WhatsApp:
Stuur een WhatsApp