Financieel adviseur Uden

Ikwileenstartershypotheek logo doorzichtig 2

Er is meer mogelijk dan je denkt

Wist je dat je als starter juist wel veel kans hebt op de woningmarkt? Wij helpen zodat je juist wél je eerste woning kunt kopen.

Waarom?

  • Bij ons krijg je 10% meer hypotheek
  • Hoogste slagingskans (9/10!)
  • Ideaal voor starters en huurders
  • Gratis adviesgesprek

10% meer hypotheek? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

financieel adviseur uden

Financieel advies voor starters

Je zoekt een financieel adviseur in Uden? Dan ben je hier goed. We hebben jarenlange ervaring in financieel advies en helpen je graag verder op weg. Onze financieel adviseurs in Uden zijn professioneel, betrouwbaar en altijd op de hoogte van de laatste financiële trends omtrent startershypotheken en startersleningen. Wij weten namelijk dat je als starter juist wel veel kans hebt op het kopen van je eerste droomwoning.

financieel adviseur in uden

Gratis kennismakings gesprek voor financieel advies

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek gaan we graag samen met je aan tafel om je te voorzien van al het financieel advies omtrent je startershypotheek. Onze financieel adviseurs kunnen je helpen de beste hypotheek- en leningproducten te vinden, advies geven over woningverzekeringen notariaat, alle belangrijke randzaken die betrekking hebben op het kopen van je (eerste) droomwoning en jou begeleiden bij het hele proces van het aanvragen van een startershypotheek of -lening.

10% meer hypotheek met het beste financieel advies

Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons minstens 10% meer hypotheek kunt krijgen. Daarvoor willen we je graag een aantal vragen stellen om jou van het juiste financieel advies te kunnen voorzien. We onderzoeken bijvoorbeeld of je gebruikt kunt maken van een starterslening of dat je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van financiele hulp via je ouders. We nemen alle mogelijkheden door zodat jij de meeste kans maakt op het kopen van je eerste droomwoning. Onze slogan luidt daarom ook 'Er is meer mogelijk dan je denkt'.

Dus als je op zoek bent naar een financieel adviseur in Uden, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de juiste startershypotheek met de beste rentepercentages voor de aankoop van jouw eerste droomwoning!

Reacties van onze klanten

Reviews en ervaringen

Duidelijk en snel. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Communicatie is goed geregeld. Zonder de hulp van ikwileenstartershypotheek was dit mij allemaal niet gelukt. Je wordt in alles stap voor stap meegenomen, is het niet duidelijk kun je altijd terecht voor vragen.

- Karina

In deze moeilijke tijd van de woningmarkt hebben wij met begeleiding van Anne, binnen 2 maanden onze eerste woning gekocht. Wij vonden het super fijn om met jullie samen te werken.  Ze zijn altijd bereikbaar, er wordt alle tijd voor je genomen en de juiste adviezen gegeven. Wij voelden ons helemaal thuis en adviseren het ook iedereen aan! Bedankt alle medewerkers van ikwileenstartershypotheek.

- Ayse & Ahmet

Ikwileenstartershypotheek.nl Uden-Veghel

Loopkantstraat 25
5405 AC UDEN

Bel:
0413 395 240

Stuur een e-mail naar:
uden@ikwileenstartershypotheek.nl

WhatsApp:
Stuur een WhatsApp