Nieuwbouw Sittard

Nieuwbouw Sittard: we kunnen helpen met de hypotheek

Als je op zoek bent naar nieuwbouw Sittard, kunnen onze hypotheekadviseurs je helpen. We helpen je graag bij het kiezen van de hypotheekvorm die het beste bij je financiële situatie past. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over een hypotheek of over een nieuwbouwwoning Sittard. We kunnen eventueel ook ondersteunen op het gebied van aankoopbegeleiding, een taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur of notaris.

nieuwbouw woningen sittard

Op zoek naar nieuwbouw Sittard?

 • Wat is nieuwbouw?

Nieuwbouw verwijst naar een nieuw gebouwd huis of gebouw dat nog nooit bewoond is geweest. De term is gewoonlijk alleen van toepassing op woningen en niet op commerciële eigendommen. Er zijn vele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een nieuw huis te kopen in plaats van te huren of een bestaand huis te kopen. Een van de belangrijkste voordelen is dat je meer controle hebt over hoe het huis eruit komt te zien.

 • Wat zijn de voordelen van nieuwbouw Sittard?

Door het kopen van onroerend goed rechtstreeks van ontwikkelaars en bouwers, krijgen kopers toegang tot gereduceerde prijzen voordat de woningen zelfs op de markt komen! Veel kopers kiezen voor deze optie omdat ze gloednieuwe woningen willen zonder vooraf de volle prijs te moeten betalen. Anderen vinden het gewoon gemakkelijker dan via de traditionele kanalen rond te moeten shoppen voor woningen binnen hun budgetbereik.

nieuwbouw sittard

Waarom Ikwileenstartershypotheek.nl?

 • Persoonlijk hypotheekadvies
 • Een onafhankelijke hypotheekadviseur
 • Een vaste all-in prijs vanaf € 1.850, -
 • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
 • Een samenwerking tussen jou en ons
 • Een gratis en vrijblijvende kennismaking op ons kantoor in Sittard
 • Optioneel: ondersteuning op het gebied van aankoopbegeleiding, een taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur of notaris.

Voordelen van nieuwbouw Sittard

Nieuwbouw Sittard is de perfecte optie voor je als je op zoek bent naar een duurzaam, modern en betaalbaar huis.

 • Nieuwe woningen zijn energiezuiniger omdat ze gebouwd zijn met hoogwaardige isolatie en luchtdichtheid. Dit betekent dat het makkelijker is om te verwarmen in de winter en koel te houden in de zomer.
 • Nieuwe huizen zijn milieuvriendelijker omdat ze materialen gebruiken die het milieu niet belasten. Ze verbruiken ook minder water dan oudere huizen.
 • Nieuwe huizen kosten minder in onderhoud dankzij hun kwaliteitsbouwmethoden die langer meegaan dan traditionele bakstenen of houten huizen.

Nieuwbouw Sittard, waar vindt je ze?

Nieuwbouw Sittard is vooral te vinden in de binnenstad en de omliggende gebieden. Nieuwbouw vinden we ook in de buitenwijken, evenals in enkele gebieden buiten de stadsgrenzen. Over het algemeen worden nieuwe woningen gebouwd op braakliggende terreinen of op plaatsen waar oudere gebouwen zijn gesloopt.

Over het algemeen zul je merken dat er in deze gebieden meer ruimte beschikbaar is om nieuwe huizen te bouwen:

 • In de binnenstad van Sittard-Geleen.
 • Rond openbaar vervoer knooppunten zoals treinstations en bushaltes.
 • Aan hoofdwegen die de stad in/uit leiden.
 • In industriegebieden met een goede ontsluiting naar infrastructuur.

All-in hypotheekadvies voor nieuwbouw woningen

nieuwbouw sittard video

Kiezen voor nieuwbouw in Sittard?

Als je erover denkt om een nieuw huis te laten bouwen in de gemeente Sittard-Geleen, dan hebben we goed nieuws voor je. De gemeente Sittard-Geleen is een van de populairste keuzes voor mensen die een nieuw huis willen laten bouwen. Er zitten veel voordelen aan het bouwen van een nieuw huis:

 • U kiest alles zelf en maakt het precies zoals je het wilt.
 • Het is energiezuiniger dan een oud gebouw en bespaar je dus maandelijks geld op de energierekening.
 • Uw huis wordt ook gemoderniseerd en duurzamer gemaakt met moderne materialen zoals betonnen muren of houten vloeren.

Ben je voor het eerst koper van nieuwbouw Sittard? Dan helpen we je graag bij het vinden van de juiste hypotheek. We hebben jarenlange ervaring met hypotheken in Sittard en omgeving en weten precies waar je op moet letten. Samen bespreken we je wensen, behoeften en financiële situatie en bepalen we welke hypotheek het beste bij je past. Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor een variabele of vaste rente, een gespreide lening of een combinatie van deze drie soorten hypotheken. Ook houden we rekening met eventuele speciale wensen die je hebt, zoals geld lenen voor bouwkosten of een nieuwbouwwoning kopen zonder energielabel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ikwileenstartershypotheek.nl Sittard-Geleen

Leyenbroekerweg 29
6132 CA Sittard

Bel:
06 52673853

Stuur een e-mail naar:
arthur@ikwileenstartershypotheek.nl

WhatsApp:
Stuur een WhatsApp

Contactformulier:
MAAK EEN AFSPRAAK

Er is meer mogelijk dan je denkt

Ikwileenstartershypotheek.nl is de specialist als het gaat om starters op de woningmarkt. Simpelweg omdat wij jou op heldere wijze wegwijs maken in het onoverzichtelijke labyrint van financieel advies, makelaardij, woonverzekeringen, notariaat en alle belangrijke randzaken die betrekking hebben op het kopen van je eerste huis.


Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs

Vestiging *
Sittard - Geleen
Roermond
Uden - Veghel
Venlo
Venray
Weert
Wij helpen ook bij....
prijs kaart

Besparen op mijn hypotheek? 

huis percentage

Mijn volgende woning kopen