Hypotheekadviseur Sittard

Hypotheekadviseur Ikwileenstartershypotheek.nl

Je staat op het punt om je eerste woning te kopen in Sittard of in de omgeving: Limbricht, Born, Nieuwstadt, Geleen of Hoensbroek. Dan ben je hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een hypotheekadviseur in deze omgeving, die zowel van lokale als landelijke zaken op de hoogte is. Dan is Ikwileenstartershypotheek Sittard jouw ‘partner in crime’.

Als specialist op het gebied van starters weten wij precies wat er in de markt speelt en kunnen wij jou adviseren, ondersteunen en ontzorgen tijdens de koop van een (eerste) woning. Hoewel we ons profileren als dé startersspecialist zijn doorstromers en senioren ook van harte welkom. 

hypotheekadviseur sittard

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Onze hypotheekadviseur in Sittard geeft eerlijk en transparant advies. Daarnaast kun je ook altijd terecht met al je vragen. Samen kijken we naar alle mogelijke opties aan de hand van jouw persoonlijke situatie. En goed nieuws: er is vaak meer mogelijk dan je denkt…

Hypotheekadviseur in Sittard

Het kopen van een woning gaat gepaard met het aanvragen van een hypotheek. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met Ikwileenstartershypotheek Sittard. Wij bieden een vaste all-in prijs vanaf
€ 1.850, - voor ons hypotheekadvies. Voor dit bedrag ontvang je onafhankelijk en op maat gemaakt advies en alle nodige begeleiding tijdens de aankoop van jouw droomwoning. 

arthur hypotheekadviseur sittard

Waarom Ikwileenstartershypotheek.nl?

Als je voor Ikwileenstartershypotheek.nl als hypotheekadviseur in Sittard kiest, dan kies je voor:

  • Persoonlijk hypotheekadvies
  • Een onafhankelijke hypotheekadviseur
  • Een all-in prijs vanaf € 1.850, - 
  • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
  • Een samenwerking, waarbij we ook kunnen ondersteunen op het gebied van aankoopbegeleiding, een taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur en/of notaris
  • Een gratis en vrijblijvende kennismaking

Gratis kennismakingsgesprek met de hypotheekadviseur

Tijdens een eerste kennismaking kijkt onze hypotheekadviseur naar jouw persoonlijke situatie en verkent alle mogelijke opties.

Er komt namelijk heel wat bij kijken: heb je eigen (spaar)geld, ga je samen of alleen de woning kopen, ontvang je nog een erfenis of wil je wellicht het een en ander gaan verbouwen? Allemaal zaken die van belang zijn om in kaart te brengen, voordat we definitief aan de slag gaan.

Vanaf € 1.850,- all-in regelen we alles

hypotheekadviseur sittard geleen video

Hypotheek Sittard berekenen

Wil je jouw maximale hypotheekbedrag berekenen? Dat kan! Op onze website vind je de Hypotheek Tool. Aan de hand van deze tool kun je zelf een indicatieve berekening maken van jou maximaal te lenen hypotheekbedrag. 

Wil je een definitieve berekening van je maximale hypotheek ontvangen? Dan nodigen we je van harte bij ons op kantoor in Sittard uit voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking wordt gekeken naar jouw huidige situatie, inkomen en vermogen. Daarna kan onze hypotheekadviseur een definitieve berekening maken en weet jij direct waar je aan toe bent. En onthoud: er is meer mogelijk dan je denkt ;)

Maak vrijblijvend een afspraak via het ons contactformulier of bel/app direct met een adviseur naar keuze.

Ikwileenstartershypotheek.nl Sittard-Geleen

Leyenbroekerweg 29
6132 CA Sittard

Bel:
06 52673853

Stuur een e-mail naar:
arthur@ikwileenstartershypotheek.nl

WhatsApp:
Stuur een WhatsApp

Contactformulier:
MAAK EEN AFSPRAAK

Er is meer mogelijk dan je denkt

Ikwileenstartershypotheek.nl is de specialist als het gaat om starters op de woningmarkt. Simpelweg omdat wij jou op heldere wijze wegwijs maken in het onoverzichtelijke labyrint van financieel advies, makelaardij, woonverzekeringen, notariaat en alle belangrijke randzaken die betrekking hebben op het kopen van je eerste huis.

Bereken je hypotheek
Ik ben geen starter

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs

Vestiging *
Sittard - Geleen
Roermond
Uden - Veghel
Venlo
Venray
Weert
Wij helpen ook bij....
prijs kaart

Besparen op mijn hypotheek? 

huis percentage

Mijn volgende woning kopen