Hypotheekadviseur Sittard - Geleen

Startershypotheek_logo

Er is meer mogelijk dan je denkt

Wist je dat je als starter juist wel veel kans hebt op de woningmarkt? Wij helpen zodat je juist wél je eerste woning kunt kopen.

Waarom?

  • Hoogste slagingskans (9/10!)
  • Ideaal voor starters en huurders
  • Gratis adviesgesprek

Hulp nodig? Vraag een gratis gesprek aan.

Gecheckt door Advieskeuze.nl

ikwileenstartershypotheek.nl Sittard-Geleen

hypotheekadviseur sittard geleen reviews
reviews maximale hypotheek berekenen uden veghel

Reacties van onze klanten

Reviews en ervaringen

Arthur heeft de best mogelijke hypotheekverstrekker voor onze situatie gezocht én gevonden! Als een echte terrier heeft hij zich vervolgens in het dossier vastgebeten en alles voor ons in orde gemaakt. Erg professioneel en zeker aan te bevelen!

- Eric

Goed advies en staat op ieder moment van de dag/week klaar. Ook het contact opnemen met de makelaar om het bod uit te brengen c.q. ons ertussen te krijgen hebben we als zeer prettig ervaren.

- T.

Hypotheekadviseur Ikwileenstartershypotheek.nl

Je staat op het punt om je eerste woning te kopen in Sittard - Geleen of in de omgeving: bijvoorbeeld, Born, Susteren, Echt of Urmond. Dan ben je hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een hypotheekadviseur in deze omgeving, die zowel van lokale als landelijke zaken op de hoogte is. Dan is Ikwileenstartershypotheek Sittard jouw ‘partner in crime’.

Als specialist op het gebied van starters weten wij precies wat er in de markt speelt en kunnen wij jou adviseren, ondersteunen en ontzorgen tijdens de koop van een (eerste) woning. Hoewel we ons profileren als dé startersspecialist zijn doorstromers en senioren ook van harte welkom. 

hypotheek geleen adviseur

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Onze hypotheekadviseur in Sittard geeft eerlijk en transparant advies. Daarnaast kun je ook altijd terecht met al je vragen. Samen kijken we naar alle mogelijke opties aan de hand van jouw persoonlijke situatie. En goed nieuws: er is vaak meer mogelijk dan je denkt…

Hypotheekadviseur in Sittard - Geleen

Het kopen van een woning gaat gepaard met het aanvragen van een hypotheek. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met Ikwileenstartershypotheek Sittard - Geleen. Wij bieden een vaste all-in prijs voor ons hypotheekadvies. Voor dit bedrag ontvang je onafhankelijk en op maat gemaakt advies en alle nodige begeleiding tijdens de aankoop van jouw droomwoning. 

Gratis kennismakingsgesprek met de hypotheekadviseur

Tijdens een eerste kennismaking kijkt onze hypotheekadviseur naar jouw persoonlijke situatie en verkent alle mogelijke opties.

Er komt namelijk heel wat bij kijken: heb je eigen (spaar)geld, ga je samen of alleen de woning kopen, ontvang je nog een erfenis of wil je wellicht het een en ander gaan verbouwen? Allemaal zaken die van belang zijn om in kaart te brengen, voordat we definitief aan de slag gaan.

All-in hypotheekadvies

hypotheekadviseur sittard geleen video

Ikwileenstartershypotheek.nl Sittard-Geleen

Leyenbroekerweg 29
6132 CA Sittard

Bel:
06 52673853

Stuur een e-mail naar:
arthur@ikwileenstartershypotheek.nl

WhatsApp:
Stuur een WhatsApp

Contactformulier:
MAAK EEN AFSPRAAK