Hypotheekadvies Geleen

Ikwileenstartershypotheek logo doorzichtig 2

Er is meer mogelijk dan je denkt

Wist je dat je als starter juist wel veel kans hebt op de woningmarkt? Wij helpen zodat je juist wél je eerste woning kunt kopen.

Waarom?

 • Bij ons krijg je 10% meer hypotheek
 • Hoogste slagingskans (9/10!)
 • Ideaal voor starters en huurders
 • Gratis adviesgesprek

10% meer hypotheek? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

hypotheekadvies geleen 1

Hypotheekadvies Geleen voor starters

Hypotheekadvies Geleen? Ga jij binnenkort jouw eerste woning kopen maar zit je met allerlei onbeantwoorde vragen en spanningen rondom dit proces? Wacht dan niet langer om een lokale hypotheekadviseur in te schakelen! Bij Ikwileenstartershypotheek.nl in Geleen bieden wij hypotheekadvies op maat om jou van A-Z te ontlasten. Wij wonen bij jou in de buurt en zorgen daarom voor een passend hypotheekadvies. Wil je meer weten over hypotheekadvies in Geleen? Lees dan snel verder!

hypotheekadvies geleen

Hypotheekadvies Geleen voor iedereen

Wij weten hoe lastig het kopen van een eerste woning kan zijn. Je zit waarschijnlijk met allerlei vragen:

 • Hoeveel geld kan ik maximaal lenen voor mijn eerste hypotheek?
 • Hoeveel eigen geld heb ik nodig?
 • Welke hypotheekvorm is geschikt voor mijn wensen?

Gelukkig zijn onze hypotheekadviseurs expert op het gebied van het afsluiten van een eerste hypotheek en zijn al jouw lastige vragen razendsnel beantwoord. Toch zijn wij er niet alleen voor starters, maar ook voor doorstromers en senioren. Iedereen is van harte welkom voor hypotheekadvies in Geleen! Wij communiceren open, eerlijk en transparant en bieden jou zo het beste hypotheekadvies van Geleen en omstreken.

hypotheekadvies in sittard geleen

Waarom hypotheekadvies Geleen bij Ikwileenstartershypotheek.nl?

Ons doel is om jou compleet te ontzorgen. Krijg jij ook stress van al die complexe zaken die je moet regelen? Financiële zaken, verzekeringen, het aankoopproces, allemaal belangrijke maar soms ingewikkelde stappen in het hypotheekproces. Door onze jarenlange ervaring zijn deze bezigheden voor ons een eitje! Wij regelen hypotheekadvies Geleen voor jou:

 • Persoonlijk hypotheekadvies Geleen
 • Een onafhankelijke hypotheekadviseur
 • Een vaste all-in prijs
 • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
 • Een samenwerking tussen jou en ons
 • Een gratis en vrijblijvende kennismaking op ons kantoor in Sittard-Geleen.
 • Optioneel: ondersteuning op het gebied van aankoopbegeleiding, een taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur of notaris.

Onafhankelijk hypotheekadvies Geleen

Ikwileenstartershypotheek.nl Geleen is een onafhankelijke partij. Dit staat hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben geen afspraken met hypotheekverstrekkers en bieden daarom een 100% zelfstandige service. Zo kunnen we de meest geschikte hypotheek in Geleen aan jou verstrekken. Eerst luisteren wij goed naar jouw wensen, vervolgens gaan we aan het werk om een passende hypotheek te vinden.

Hypotheekadvies Geleen compleet ontzorgd

Wij werken met een vaste all-in prijs. Geen vervelende kleine lettertjes of onverwachte hoge facturen. Bij ons weet je waar je aan toe bent, we zijn eerlijk, onafhankelijk én betaalbaar. Precies wat jij nodig hebt bij een hypotheekadvies Geleen!

Met onze vaste all-in prijs ben jij compleet ontzorgd! Onze hypotheekadviseurs regelen alles voor jou en kun je ons altijd bellen of mailen.

Je bent van harte welkom voor hypotheekadvies op maat bij ons op kantoor in Geleen.

Hypotheek Geleen berekenen

Wij hebben een handige tool voor jou ontwikkeld: de Hypotheek Tool! Hiermee kun je heel gemakkelijk berekenen wat jouw maximale lening is. Wil je toch iets meer precisie en inzicht in jouw toekomstige hypotheek? Dat kan! Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Bekijk hieronder de mogelijkheden om met ons in contact te komen voor hypotheekadvies in Geleen.

Leyenbroekerweg 29
6132 CA Sittard

Bel:
06 52673853

Stuur een e-mail naar:
arthur@ikwileenstartershypotheek.nl

WhatsApp:
Stuur een WhatsApp

Contactformulier:
MAAK EEN AFSPRAAK

hypotheekadvies in geleen