Hypotheek Geleen

Ikwileenstartershypotheek logo doorzichtig 2

Er is meer mogelijk dan je denkt

Bij ikwileenstartershypotheek.nl krijg je:

 • Een lokale hypotheekadviseur in Sittard - Geleen
 • Een berekening van je maximale hypotheek
 • Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
 • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
 • Een samenwerking waarbij wij ook kunnen ondersteunen op het gebied van aankoopbegeleiding, een taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur of notaris

Hypotheekadvies nodig? Maak een vrijblijvende afspraak.

Gecheckt door Advieskeuze.nl

ikwileenstartershypotheek.nl Sittard-Geleen

hypotheek geleen 1
hypotheek geleen 2

Hypotheek Geleen

Hypotheek Geleen? Kom naar ikwileenstartershypotheek.nl. Blijkbaar oriënteer jij je nu op de woningmarkt in Geleen en ben je benieuwd wat je maximaal kunt lenen. 
Er zijn daarbij een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Als hypotheekadviseur in Geleen zijn we gespecialiseerd in hypotheken voor starters en geven wij je graag tekst en uitleg over het afsluiten van een hypotheek in Geleen. Daarvoor bij ons eenvoudig een gratis en vrijblijvende afspraak bij ons aanvragen. 

Hypotheek Geleen door ikwileenstartershypotheek.nl

Er zijn meer dan genoeg goede redenen om een hypotheek in Geleen af te sluiten via ikwileenstartershypotheek.nl. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers. Daardoor betaal je uiteindelijk de beste prijs voor je hypotheek en geniet je straks van de voordeligste rente. 
Als onafhankelijke aanbieder zijn niet gebonden aan banken en krijg je bij ons onafhankelijk advies voor een hypotheek in Geleen. 

Mogelijkheden hypotheek Geleen
Situaties van starters kunnen enorm van elkaar verschillen. De een heeft bij zijn werkgever een vast contract en de ander niet of bijna. Verder zijn er ook nog andere factoren die de hoogte van de hypotheek kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van je studieschuld of spaargeld. Of ben je ondernemer? Onze adviseur in Geleen zoekt het graag voor je uit. Als hypotheekadviseur weten we dat er meer mogelijk is dan je denkt en in de meeste gevallen ook meer mogelijk is dan de berekentools die je online tegenkomt. 

hypotheek geleen adviseur

Waarom Ikwileenstartershypotheek.nl?

Als je voor Ikwileenstartershypotheek.nl als hypotheekadviseur in Sittard - Geleen kiest, dan kies je voor:

 • Persoonlijk hypotheekadvies
 • Een onafhankelijke hypotheekadviseur
 • Een all-in prijs
 • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
 • Een samenwerking, waarbij we ook kunnen ondersteunen op het gebied van aankoopbegeleiding, een taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur en/of notaris
 • Een gratis en vrijblijvende kennismaking

Welke soorten hypotheken in Geleen?

Als je in 2023 in Geleen een hypotheek gaan afsluiten heb je 2 verschillende opties qua hypotheekvormen: een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. We leggen het hieronder voor je uit:

Wat is een lineaire hypotheek?

Bij een lineaire hypotheek in Geleen betaal je elke maand een deel aflossing en een deel rente aan je hypotheekverstrekker. Elke maand betaal je hetzelfde bedrag voor de aflossing. Hierdoor wordt je totale hypotheekschuld elke maand minder, en neemt het rentebedrag dus langzaam af. Gedurende de looptijd van je hypotheek dalen je netto maandlasten.

Wat is een annuïteitenhypotheek?

Bij een annuïteitenhypotheek in Geleen betaal je elke maand een bedrag dat voor een deel bestaat uit aflossing en voor een deel uit rente. Gedurende de looptijd van je hypotheek verschuift de balans tussen die twee delen. Het aflossingsbedrag wordt elke maand een beetje hoger en het rentebedrag wordt elke maand een beetje lager. Hierdoor gaan de netto maandlasten dus langzaam omhoog. Handig als je verwacht dat je in de toekomst steeds meer gaat verdienen.

Wil je meer weten over deze hypotheekvormen? Neem gerust contact met ons op!

All-in hypotheekadvies

hypotheek geleen video uitleg

Maximale hypotheek Geleen berekenen

Uiteindelijk wil je natuurlijk weten wat je maximaal kunt lenen voor een hypotheek in Geleen en hoe hoog je maandlasten uiteindelijk zijn. Hiervoor kun je onze handige hypotheektools gebruiken, maar uit ervaring weten we dat we je in een persoonlijk gesprek vaak nóg gerichter kunnen adviseren.

Bevalt de kennismaking? Dan zorgen we samen dan jij binnenkort de champagne kunt ontkurken na ondertekening van je koopcontract. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ikwileenstartershypotheek.nl Sittard-Geleen

Leyenbroekerweg 29
6132 CA Sittard

Bel:
06 52673853

Stuur een e-mail naar:
arthur@ikwileenstartershypotheek.nl

WhatsApp:
Stuur een WhatsApp

Contactformulier:
MAAK EEN AFSPRAAK

hypotheek geleen vestiging hypotheekadviseur