Financieel adviseur Sittard

Ikwileenstartershypotheek logo doorzichtig 2

Er is meer mogelijk dan je denkt

Wist je dat je als starter juist wel veel kans hebt op de woningmarkt? Wij helpen zodat je juist wél je eerste woning kunt kopen.

Waarom?

 • Bij ons krijg je 10% meer hypotheek
 • Hoogste slagingskans (9/10!)
 • Ideaal voor starters en huurders
 • Gratis adviesgesprek

10% meer hypotheek? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

financieel adviseur sittard

Financieel advies in Sittard

Ben jij op zoek naar een financieel adviseur in Sittard en omstreken? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele ondersteuning als het aankomt op het afsluiten van alle mogelijke soorten hypotheken. Dit maakt ons niet alleen dé keuze voor iedereen die zijn of haar eerste huis wilt kopen maar ook voor iedereen die graag wilt verbouwen of verduurzamen. Omdat niet iedereen bekend is met onze diensten hebben we besloten om de belangrijkste info voor jou op een rijtje te zetten!

Maak kennis met onze financieel adviseur

Vraag voor een gratis kennismakingsgesprek

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien kun je bij ons terecht voor advies voor alle aspecten rondom het afsluiten van een hypotheek. Van tips en tricks voor het kopen van je eerste woning tot aan advies wat je kunt gebruiken voor het realiseren van een duurzame verbouwing, ons team kan je van iedere soort informatie voorzien. Nu zien we dat veel mensen zich afvragen wat ons financieel advies bijzonder maakt ten opzichte van andere hypotheekadviseurs. Om hier enig inzicht in te geven hebben we een selectie van onze belangrijkste voordelen gemaakt:

 • Persoonlijk advies op maat – wij begrijpen maar al te goed dat je behoefte hebt aan persoonlijk advies, al helemaal als het gaat om een belangrijke beslissing als het kopen van een huis. Om hiervoor te zorgen bieden wij altijd weer advies op maat. Tijdens onze persoonlijke adviezen houden we je persoonlijke wensen en behoeftes altijd in het achterhoofd bij het adviseren. Daar komt bij dat wij volledig onafhankelijk advies verlenen. Geen financieel adviseur welke aan een bedrijf verbonden is, maar transparant advies waar je tenminste écht iets mee kunt.
 • Gratis kennismakingsgesprek – om ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel een hypotheek af kunt sluiten bieden wij aan al onze potentiële cliënten een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we samen waar ons bureau jou mee van dienst kan zijn. Besluit je om toch in zee te gaan met een andere adviseur?
  Geen probleem, dit gesprek is aan te merken als geheel vrijblijvend .
 • Diensten voor lage prijzen – wij werken aan de hand van een all-in prijs. Dankzij ons voordelige tarief is het voor iedereen mogelijk om onze hulp in te schakelen. Dit maakt ons dan ook gelijk dé keuze voor alle starters die geen idee hebben waar ze moeten beginnen bij het afsluiten van hun eerste hypotheek. Heb je behoefte aan wat extra ondersteuning? Het is mogelijk om te kiezen voor onze optionele aankoopbegeleiding als je dit prettig vindt.

Dit is uiteraard slechts een selectie van de voordelen die je bij ons zal ondervinden als het gaat om het best mogelijke hypotheekadvies van dit moment. Door onze jarenlange kennis en expertise weten wij precies wat ervoor nodig is om jouw hypotheek op de best mogelijke manier af te sluiten en je bij het gehele proces te ondersteunen. Het resultaat? Een afsluitproces waarbij niet alleen minder fouten worden gemaakt, maar waarbij je zelf ook nog eens een groot gedeelte uit handen kunt geven!

Nog veel meer te weten komen?
Zoals je hebt kunnen zien zit je bij ons altijd goed als het gaat om het beste hypotheekadvies. Op onze site kan je nog veel meer informatie vinden over de diverse diensten die wij te bieden hebben op het gebied van financieel hypotheekadvies in Sittard en omstreken. Mocht je nu specifieke vragen hebben die je graag aan ons team wilt stellen dan nodigen wij je uit om even direct contact met ons op te nemen. Eén van onze specialisten staat je zo snel mogelijk te woord om je van antwoord op alle mogelijke vragen te voorzien!

financieel adviseur sittard hypotheek starters

Waarom financieel advies voor je hypotheek bij Ikwileenstartershypotheek.nl?

Ons doel is om jou compleet te ontzorgen. Krijg jij ook stress van al die complexe zaken die je moet regelen? Financiële zaken, verzekeringen, het aankoopproces, allemaal belangrijke maar soms ingewikkelde stappen in het hypotheekproces. Door onze jarenlange ervaring zijn deze bezigheden voor ons een eitje! Wij regelen hypotheekadvies Geleen voor jou:

 • Persoonlijk hypotheekadvies Sittard-Geleen
 • Een onafhankelijke hypotheekadviseur
 • Een vaste all-in prijs
 • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
 • Een samenwerking tussen jou en ons
 • Een gratis en vrijblijvende kennismaking op ons kantoor in Sittard-Geleen.
 • Optioneel: ondersteuning op het gebied van aankoopbegeleiding, een taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur of notaris.

Reacties van onze klanten over onze financieel adviseur

Reviews en ervaringen uit Sittard

Arthur heeft de best mogelijke hypotheekverstrekker voor onze situatie gezocht én gevonden! Als een echte terrier heeft hij zich vervolgens in het dossier vastgebeten en alles voor ons in orde gemaakt. Erg professioneel en zeker aan te bevelen!

- Eric

Goed advies en staat op ieder moment van de dag/week klaar. Ook het contact opnemen met de makelaar om het bod uit te brengen c.q. ons ertussen te krijgen hebben we als zeer prettig ervaren.

- T.

Leyenbroekerweg 29
6132 CA Sittard

Bel:
06 52673853

Stuur een e-mail naar:
arthur@ikwileenstartershypotheek.nl

WhatsApp:
Stuur een WhatsApp

Contactformulier:
MAAK EEN AFSPRAAK

financieel advies kantoor sittard