Bouwkundig advies

Sprengers Bouwadvies & Begeleiding

Met een bouwkundig advies kun je met een gerust hart een aankoopbeslissing nemen en voorkom je onaangename verrassingen achteraf. De bouwkundige onderzoekt en inspecteert de woning uitgebreid en grondig en beoordeelt de bouwkundige staat en mogelijke gebreken van de woning. Je wilt natuurlijk geen kat in de zak kopen.

Tijdens een zogenaamde meeloopkeuring loop je samen met een inspecteur door het huis. De (mogelijk) geconstateerde gebreken nemen jullie tijdens de keuring door en je krijgt gelijk een duidelijk overzicht van alle bouwkundige gebreken en een indicatie van de herstelkosten. Mocht je vervolgens over gaan tot koop van het huis dan kun je tegen meerprijs een rapportage met een gedetailleerde omschrijving van de bevindingen ontvangen. Het grote voordeel is dat je na aankoop niet voor onverwacht hoge  herstelkosten komt te staan. Je kunt het bouwkundig onderzoek vanzelfsprekend meenemen in je kooponderhandelingen.

Voor informatie over de dienstverlening van Sprengers Bouwadvies & Begeleiding klik op het logo

N

Persoonlijk hypotheekadvies

 
N

Bemiddeling voor de toonaangevende hypotheekverstrekkers

 
N

Je hypotheek geregeld voor € 1.500,- (inclusief risico's afdekken)

 
N

Specialist koopstimulerende regelingen

 
N

Samenwerking met op prijs en kwaliteit geselecteerde aankoopmakelaar, taxateur, bouwkundige, verzekeringsadviseur en notaris

 

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Burg. van Rijnsingel 20-B
5913 AN Venlo

06 3486 0120

 

Contact

Burgemeester van Rijnsingel 20-B
5913 AN Venlo
M 06 3486 0120
E info@ikwileenstartershypotheek.nl