Hypotheekadvies Roermond

Hypotheekadvies in Roermond bij ikwileenstartershypotheek

Woon je in Roermond, Maasniel, Herten of Swalmen en ben jij van plan om binnenkort je eerste huis of appartement te kopen in de gemeente Roermond? Dan hebben we goed nieuws voor je want het beste én goedkoopste hypotheekadvies krijg je gewoon in je eigen gemeente. Als starter op de woningmarkt kom je voor een heleboel lastige keuzes te staan. Wat kan ik maximaal lenen? Welke hypotheekvorm past het beste bij mijn situatie? Welke hypotheekverstrekker biedt op dit moment de meest gunstige voorwaarden? De hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek geven jou graag een eerlijk en onafhankelijk antwoord op deze, en al je andere vragen over het afsluiten van een hypotheek in Roermond.

Onze naam zegt het al: de hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek zijn gespecialiseerd in hypotheken voor starters op de woningmarkt. Wij begrijpen je vragen en afwegingen als geen ander en zorgen daarom dat jij als starter precies weet waar je aan toe bent. Dit alles doen we te allen tijde op een laagdrempelige en transparante manier. Onze hypotheekadviseurs zoeken niet alleen uit welke hypotheek het beste bij je past: we ontzorgen je van A tot Z in het financiële gedeelte van het aankoopproces. We staan je bij vanaf de oriëntatiefase tot aan het moment dat je de sleutel van je nieuwe woning in handen hebt. Dit alles voor een vast bedrag, zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Hypotheekadvies Roermond

Hypotheek Roermond

De hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek werken niet met een vast portfolio van hypotheekverstrekkers. Dit doen we bewust zodat we de vrijheid hebben om je altijd eerlijk en onafhankelijk te adviseren. Je maakt bij ikwileenstartershypotheek dus altijd een keuze uit de meest passende en voordelige leningen. Bovendien kunnen we eventuele acties en aanbiedingen direct aan je presenteren. Onze hypotheekadviseurs onderzoeken ook altijd lokale aanbieders. Wie weet heb jij binnenkort dus wel een hypotheek van een hypotheekverstrekker uit Roermond!

Vanaf € 2.150,- all-in regelen we alles

Hypotheekadvies Roermond

Kom je uit Roermond, Maasniel, Herten of Swalmen? Dan hoef je gelukkig niet ver te reizen voor een afspraak met onze dichtstbijzijnde hypotheekadviseur. Nóg een mooi voordeel van ikwileenstartershypotheek: je betaalt altijd een vast bedrag voor onze diensten. Vanaf ons eerste gesprek tot en met de sleuteloverdracht staan we je bij in het regelen van alle zaken rondom je hypotheek. De meeste hypotheekadviseurs rekenen hiervoor een uurtarief, waardoor je na het afsluiten van je hypotheek soms wordt verrast met een pittige rekening. Bij ons betaal je altijd hetzelfde bedrag en dat maakt ikwileenstartershypotheek de meest aantrekkelijk en goedkoopste hypotheekadviseur in Roermond en omstreken.

Hypotheek in Roermond berekenen

Om te berekenen wat je maximaal kunt lenen en hoe hoog je maandlasten uiteindelijk zijn, kun je alvast onze handige Hypotheek Tools gebruiken. Wil je tot op de cent nauwkeurig weten wat je mogelijkheden zijn? Dan plannen we graag een afspraak om kennis met je te maken. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek kunnen we je heel gericht adviseren en weet jij dus precies waar je aan toe bent. Kennismaken is uiteraard helemaal gratis. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Er is meer mogelijk dan je denkt

Ikwileenstartershypotheek.nl is de specialist als het gaat om starters op de woningmarkt. Simpelweg omdat wij jou op heldere wijze wegwijs maken in het onoverzichtelijke labyrint van financieel advies, makelaardij, woonverzekeringen, notariaat en alle belangrijke randzaken die betrekking hebben op het kopen van je eerste huis.


Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs

Vestiging *
Roermond
Sittard - Geleen
Venlo
Venray
Weert